Opnieuw paniek bij de ELMOS-boys. Geen Troonbeeckx (gele schorsing) en geen Hermans (spierscheur) en uiteraard ook geen De Peuter (kruisbanden) aan de aftrap.Plompen sinds lang op halve kracht maar wel heel veel motivatie. De donderpreek van de trainer miste immers zijn uitwerking niet. De thuisploeg begon het best aan de match maar een foutje van Stijn Nevelsteen zette Noorderwijk snel op achtervolgen. (0 – 1 via Pinna). Niet voor lang echter want kapitein Nicolay kon een afgeweken bal in doel werken (1 – 1). Dit was de start voor een schitterend eerste thuiskwartier. Veel fouten bij de bezoekers en de zesde en zevende fout kwam er dan ook snel aan. Twee keer Nicolay keihard met een tienmetertrap in doel en 3 – 1 voorsprong. Real speelde voor een verlengd verblijf in tweede nationale en gaf geen krimp. Meer zelfs want de beste kansen waren ook voor de thuisploeg. Rudy Plompen bracht zijn team op 4 – 1. Was dit Zonhoven echt een titelkandidaat of speelde Noorderwijk nog eens zoals vanouds? De tweede helft was vijf minuten bezig en Mamusha Arben scoorde zijn eerste doelpunt voor de Berkemussen. 5 – 1. Wedstrijd moet dan gespeeld zijn. Maar vijftien minuten is in zaalvoetbal een eeuwigheid. En zo was het vrijdag niet anders. Zonhoven ging met een vliegende keeper spelen en zorgde voor een spervuur aan kansen. Rafia bracht zijn team weer in de wedstrijd (5 – 2). En het werd heel spannend toen Pinna Zonhoven op 5 – 3 bracht. Stijn Nevelsteen stond in een schietkraam maar had zijn foutje uit de eerste minuut al dubbel en dik goedgemaakt. Zeldzame counter van de thuisploeg via Wagemans en Nicolay die prachtig afrondde (6 – 3). Maar nog was de wedstrijd niet gespeeld want twee minuten voor het einde ver schot van Aitsala en 6 - 4. En de kansen bleven komen. Noorderwijk wist het niet meer en rekende op zijn keeper en zijn counters. En de derde counter was alweer prijs. Mamusha zorgde met zijn tweede van de avond voor de doodsteek. De 7 – 4 met nog één minuut moest voldoende zijn. Pinna scoorde tegen en zette met zijn derde van de avond de zeven – vijf eindstand op het bord. Nog dertig bibberseconden maar de punten waren binnen. Slechte zaak voor titelkandidaat Zonhoven, uitstekend voor Noorderwijk dat uit de gevarenzone kruipt met heel veel dank aan zijn doelman. Zes, zeven gemaakte kansen? Minstens. Volgende week trekken de Berkemussen naar Eisden waar ze nog een eitje te pellen hebben uit de heenronde en woensdag worden na de training ook nog de contractbesprekingen afgerond zodat het huiswerk bijna klaar is voor volgend seizoen. Real Noorderwijk speelde met Stijn Nevelsteen, Philippe Van den Bosch, Kim Nicolay, Rudy Plompen, Tim Gastmans, Arben Mamusha, Tim Wagemans en Tom Dams.